Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menü navigációhoz
HERVIS SPORTSCLUB Klubtag előnyök

A HERVIS SPORTSCLUB TAGSÁG ELŐNYEI:

AKÁR 4%-OS ÉVES BÓNUSZ!

Sportosnak lenni kifizetődő: a Hervis SportsClub kártyájával történő valamennyi vásárlása során az elköltött összeg felkerül az egyenlegére – függetlenül attól, hogy magyarországi vagy külföldi Hervis áruházban vásárolt. Mindez természetesen érvényes a kedvezményes, illetve a leértékelt árú termékek vásárlására is.

 

A belépéstől számítva minden év elteltével annál nagyobb éves bónuszhoz juthat hozzá, minél magasabb az addigi vásárlásainak összege:

50.000 Ft-os éves vásárlás felett – 2%

125.000 Ft-os éves vásárlás felett – 3%

250.000 Ft-os éves vásárlás felett – 4%

A regisztrációjától számított egy év leteltével – amennyiben eléri valamely bónuszsávot – postai úton legkésőbb egy hónapon belül megkapja éves bónuszát, melyet a kiválasztott Hervis ország áruházaiban válthat be. Ekkor egyenlege nullázódik, és megkezdődik az új bónuszéve, amelybe már éves bónuszának beváltása is beleszámít. Az éves bónusz online vásárláskor nem váltható be.

 

 EXKLUZÍV AJÁNLATOK

Klubtagjai számára a Hervis folyamatosan különleges ajánlatokat kínál. A kizárólag klubtagoknak szóló akciókon nem csupán azonnali kedvezményekhez juthat, hanem éves bónuszához is tovább gyűjtögethet.

AMIT A NEZTEKÖZI SPORTSCLUB KÍNÁL 

Klubkártyájának előnyeit nem csak Magyarországon élvezheti – a Hervisnél Európa szerte élhet a kedvező ajánlatokkal és árengedményekkel. A következő országokban használhatja Hervis SportsClub kártyáját:

  • Magyarország
  • Ausztria
  • Németország
  • Csehország
  • Horvátország
  • Szlovénia

4 KÁRTYA 1 SZÁMLA: ILYEN CSAK A LEGJOBB CSALÁDOKBAN FORDULHAT ELŐ

Legfeljebb négy kártya használatával még nagyobb éves bónuszra tehet szert családtagjai együttműködésével. Egyszerűen jelölje jelentkezési lapján, hogy mely kártyaszámhoz kívánja hozzárendelni vásárlásainak összegét, és máris valamennyi Hervisben elköltött forintja felkerül a megadott szám egyenlegére. Egyedülálló ajánlat, amellyel valamennyi család (azonos lakcímmel rendelkező családtagok esetén) élhet.

A bónuszév ez esetben a család által kiválasztott főkártyatulajdonos regisztrációjának napjától számítódik. A kártyák későbbi szétválasztását csakis a főkártyatulajdonos kezdeményezheti. A társkártyákhoz áruházainkban és online is hozzá lehet jutni.

 TÖBB, MINT FAIR: PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Klubtagként valamennyi, a Hervisben vásárolt, még nem használt, eredeti csomagolásban lévő árucikket 6 héten belül visszavihet bármely Hervis áruházba, és pénzét visszakaphatja blokk nélkül is. A pénzvisszafizetési garancia néhány akció esetén nem érvényes,amelyet külön jelzünk. A garancia csak abban az országban érvényes, ahol a vásárlás történt. Az pénzvisszafizetési garancia csak abban az esetben érvényes, ha a vásárlásnál a klubkártyáját is használta.

MERT VAN, HOGY NEM PASSZOL: CSEREGARANCIA

Valamennyi, a Hervisben klubkártyájával megvásárolt, még nem használt és eredeti csomagolásban lévő árucikket 6 héten belül visszavihet az áruházba, pénzét pedig blokk nélkül is visszakaphatja. A cseregarancia abban az országban érvényes, ahol a vásárlás történt. A cseregarancia csak abban az esetben érvényes, ha a vásárlásnál a klubkártyáját is használta.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Klubtagként nem kell a megvásárolt fitneszgép és kerékpár hazaszállítása miatt aggódnia,áruházaink 20 kilométeres körzetén belül ingyenesen otthonába szállítjuk azt, amennyiben a terméket valamelyik üzletünkben és nem online vásárolja meg.

Hervis SportsClub Hervis SportsClub

Minden egy gombnyomásra

Klikkeljen és tájékozódjon:

Honlapunkon bármikor ellenőrizheti a kártyájához tartozó egyenlegének, illetve aktuális éves bónuszának állását.

Klikkeljen és spóroljon:

Kísérje figyelemmel a SportsClub ajánlatokat, a regionális akciókat és a partnereink által kínált kedvezményes lehetőségeket.

Klikkeljen és nyerjen:

Kísérje figyelemmel nyereményjátékainkat, ahol értékes nyeremények találnak gazdára.

Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás
Online foglalás Online foglalás
Visszafizetési garancia Visszafizetési garancia
Többféle fizetési lehetőség Többféle fizetési lehetőség
Felül Felül