Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menü navigációhoz
Kerékpár összeszerelés Az Ön biztonságáért

Kerékpár vásárlása áruházainkban

Amennyiben áruházainkban vásárolja meg kerépárját, úgy javasoljuk, hogy a vásárláskor kérdezze meg munkatársainkat az összeszerelésről/beállításról!

Kerékpár vásárlása online

Megadott postai címre történő kiszállítás esetén a kerékpár részben összszerelve és dobozba csomagolva kerül kiküldésre. Az ár nem tartalmazza a szaktudást igénylő összeszerelést.

Hervis áruházban (Click&Collect) történő átvétel esetén összeszerelt modell megrendelése lehetséges(a rendelés utolsó lépése-a rendelés áttekintése oldalon).

A kerékpár komplett összeszerelésének ára felnőtt kerékpár esetén 3.999 Ft, gyerek kerékpár (24"-ig) esetén is 3.999 Ft. Áruházi átvétel esetén az összeszerelés külön fizetendő. Utánvételes fizetés nem lehetséges.

Amennyiben úgy dönt, úgy kérésére az összeszerelt kerékpárját közvetlenül Hervis áruházba küldjük. Ahogy a kerékpár megérkezik áruházunkba, munkatársunk telefonos úton felveszi Önnel a kapcsolatot a további kérdések/kérések, illetve a küldemény várható átvételi időpontjának tisztázása érdekében. Spóroljon időt és élvezze velünk a biztonságos kerékpározás örömét!

 

Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás
Online foglalás Online foglalás
Visszafizetési garancia Visszafizetési garancia
Többféle fizetési lehetőség Többféle fizetési lehetőség
Felül Felül