Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menü navigációhoz
Hervis Club Üzlet keresése
Menu      
mega-count-button-down
Vásárlás és szórakozás! Az ön kivánságai szerint!

Merüljön el a Hervis új világában és élvezze a vásárlást az Ön igényei szerint. Akár közvetlenül áruházunkban, online vagy mobiltelefonon – Ön dönti el, hogy hol és mikor szeretne vásárolni. Az online kiválasztott terméket rendelheti otthonába, vagy akár otthonról bármelyik Hervis áruházba, ez utóbbi esetben a kiszállításért nem kell fizetnie. Ön dönti el, hogy mi a legkényelmesebb.  Vásároljon akkor és úgy, ahogy Önnek jólesik!

 

Click & Collect

Vásárolj online és vedd át rendelésed díjmentesen üzleteinkben!
Szeretné megspórolni a szállítás költségeit és függetlennek lenni a postai nyitvatartásoktól? Vásároljon online a Hervisnél, majd kérje az áru díjmentes kiszállítását üzleteink egyikébe, ahol a Pick up-Zone azonnali átvételt biztosít Önnek. Egyszerű és kényelmes - csak a nyitvatartási időt kell figyelembe vennie.

Online foglalás

Foglalja le a megvásárolni kívánt terméket online, majd vegye át üzletünkben!
Még a  Hervisbe való betérés előtt szeretné biztosan tudni, hogy a megvásárolni kívánt termék készleten van-e? Nem probléma! Nálunk a Hervisnél otthonról ellenőrizheti, hogy a termék elérhető-e és ezzel egyidejűleg egy gombnyomással le is foglalhatja azt!

Mobil

Maradjon képben útközben is!
Szeretne mindig tisztában lenni azzal, hogy mik a Hervis aktuális ajánlatai? A hét minden napján böngészhet a Hervis készletében, majd kényelmesen lefoglalhatja vagy megvásárolhatja a kívánt árucikket.

Rendelés az üzletbe

Rendelésének átvételét kérje üzletünkbe!

Kérdése lenne egy online termékkel kapcsolatban? Még a vásárlás előtt forduljon bizalommal eladóinkhoz! Ők szívesen segítenek Önnek, majd a megvásárolni kívánt terméket az üzletben, együtt meg is tudják rendelni.

100.000 termék ONLINE

Fedezze fel téma és márkaboltjaink kínálatát!
A Hervis üzletekben nem talál megfelelő választékot kedvenc márkájának vagy sportágának kínálatában? Vessen egy pillantást webshopunkra! Kiegészített választékkal és exklúzív online ajánlatokkal várjuk!

Tanácsadás az üzletekben

Élvezze üzleteink kínálatát és kérje eladóink szakmai tanácsát!

Kérdése van egy termékkel kapcsolatban, vagy nincs tisztába azzal, hogy mire kell figyelnie a futócipő vásárlása során? Térjen be Hervis áruházaink egyikébe! Tabletekkel felszerelt eladóink szívesen segítenek Önnek és garantálják a megfelelő termék megtalálását.

Csere az üzletben

Egyszerű cserelehőtség áruházainkban

Online vásárolt egy cipőt, de nem jó a méret? Nem probléma! Online vásárolt termékeinket áruházainkban egyszerűen és kényelmesen kicseréljük Önnek!

Pénzvisszafizetés az üzletekben

Ingyenes visszaküldés - vagy pénzvisszatérítés a Hervis üzletekben

A kabát, amit online rendelt túl nagynak bizonyul? Nem probléma! Küldje vissza nekünk az árut postán keresztül vagy vigye be Hervis áruházaink egyikébe!

Fizessen az üzletben!

Fizessen kívánsága szerint.
Ha áruházainkban online vásárol, a kasszánál készpénzzel vagy kártyával azonnal kifizetheti a terméket.

Ingyenes WLAN!

Minden Hervis áruházban!
Vásárlóinknak egész áruházunk területén ingyenes internethozzáférést biztosítunk, így bármikor válogathat online kínálatunk között is.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Online foglalás
Online foglalás
Visszafizetési garancia
Visszafizetési garancia
Többféle fizetési lehetőség
Többféle fizetési lehetőség
Felül Felül