Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menü navigációhoz
Hervis Club Üzlet keresése
Menu      
mega-count-button-down
HERVIS SPORTS | STORE - ONLINE - MOBILE A Hervis egyesíti az online és az áruházi vásárlás előnyeit.
új arculat - új TV kampány Látta már új reklámfilmjeinket? Itt most mindegyiket, egy helyen megtekintheti.

A Hervis a többcsatornás kereskedelem éllovasa  a sportpiacon: egyedülálló kedvezmények, a legnagyobb választék, éjjel-nappali nyitva tartás és házhozszállítás.

Szeretne még többet megtudni a Hervisről? Az új TV reklámfilmjeinkből minden fontos információt megtudhat rólunk. Mit jelent a "Kattints & foglalj", az áruházba rendelés és a többi új funkció? - reklámfilmjeinkben elmagyarázzuk és megmutatjuk a különböző lehetőségek előnyeit.

*a reklámban található ajánlatok 2015. december 2. és 8., illetve december 16. és 22. között érvényesek.

A Hervis új TV kampányának megtekintése

MORE WAYS TO SHOP Még több lehetőség a vásárlásra

Merüljön el a Hervis világában és élvezze a különböző vásárlási lehetőségeket, saját igényeinek megfelelően. Leginkább áruházainkban szokott vásárolni? Esetleg online vagy mobilon adná le inkább rendelését? - Ön dönt, hogy hol és mikor választ termékeink közül. Áruházi vásárlás esetén lehetősége van azonnal hazavinni a terméket. Amennyiben az online rendelés mellett dönt, a terméket nem csak otthonába, hanem a kiválasztott áruházba is szállíttathatja. Ez utóbbi esetén a szállítási díjat átvállaljuk. Döntsön úgy, ahogy Önnek a legkedvezőbb!

Kevés ideje jut a vásárlásra? Nem probléma! Otthonról vagy akár már mobilról is megbizonyosodhat róla, hogy a kiválasztott termék az egyes áruházakban elérhető-e a megfelelő mennyiségben és méretben. A terméket lehetősége van azonnal le is foglalni, így az biztosan ott vár majd Önre a kiválasztott áruházban!

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK
Rendeljen online és vegye át a terméket a kiválasztott áruházban!

A webáruházak egyik legnagyobb előnye, hogy 24 órán át nyitva tartanak. Használja ki a kényelmes otthoni vásárlás lehetőségeit és vegye át a megrendelt termékeket szállítási költség nélkül az Ön által kiválasztott áruházban!

Szeretné megtakarítani a szállítási költséget és nem akar igazodni a postai nyitvatartás idejéhez? Lehetőséget kínálunk, hogy amennyiben online vásárol, rendelését ingyenesen egyik áruházunkba szállíttathatja, és a kiválasztott terméket a kassza mögötti Pick up zónában átveheti.

Egyszerű és kényelmes megoldások a Hervisnél.

Áruházaink megtekintése

ÁRUHÁZI VÁSÁRLÁS ...házhozszállítás

Az áruházi vásárlás egyik előnye, hogy mindent helyben megnézhetünk és kipróbálhatunk. Áruházainkban tanácsot is kérhet, majd lehetősége van még ott helyben online meg is rendelni a terméket és akár házhoz is szállíttatni azt.

Esetleg kérdése merülne fel olyan termékekkel kapcsolatosan, amelyeket csak online lehet megvásárolni? Szeretne még vásárlás előtt tanácsot kérni az eladóktól?

Ebben is segítségére vagyunk! Szakképzett eladóink készséggel állnak rendelkezésére áruházainkban. Akár közösen is megrendelhetik online a termékeket, amelyeket igény esetén házhoz is tudunk szállítani.

HASZNÁLJA KI A HERVIS ÁLTAL KÍNÁLT vásárlási LEHETŐSÉGek előnyeit!
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Online foglalás
Online foglalás
Visszafizetési garancia
Visszafizetési garancia
Többféle fizetési lehetőség
Többféle fizetési lehetőség
Felül Felül