Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menü navigációhoz
Hervis Club Üzlet keresése
Menü      
mega-count-button-down
Futóedzés Hervis és a Fuss Te is Akadémia együttműködéssével

 

 

Edzők:

Lőrincz Olivér

Testnevelő tanári és mesteredzői (UCI) végzettséggel rendelkező edző vagyok, több mint 20 év állóképességi sportokban szerzett edzői tapasztalattal. Hosszútávfutók felkészülését már bő tíz éve irányítom. 2004-ig a mountain bike sport olimpiai szakágában voltam edző és szövetségi kapitány. Ebben az időszakban munkámmal segítettem megszerezni a sportág első hazai olimpiai kvótáját. Én magam ezzel egy időben, a MTB sport maraton és 24 órás szakágában versenyeztem sikeresen. 2005-től lett nálam hangsúlyos sport az ultra terepfutás. a kerékpársporttól nem teljesen eltávolodva, ezzel egy időben, mint nemzetközi minősítésű kerékpár versenybíró kezdem dolgozni, majd a profi kerékpár sportban mint dopping ellenőr is több évig tevékenykedtem.
Sok magyar bajnoki cím, EB, VB részvétel, maraton futó paralimpikon tanítvány, 5x Spartathlon győzelem és 24 órás női Világbajnoki cím szerepel az edzői eredménylistámon. 45 évesen én magam is még aktívan terepfutok. A világ egyik legnehezebb ultra terep versenyének tartott UTMB futamain, eddig 10x vettem részt, és sok más nagy, külföldi és hazai terepultrán is nem-egyszer értem el pódium eredményt.
 

Több információ

Moós Gergely

Moós Gergely vagyok. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Pontosan tudom, hogy mennyire nehéz neked és hogy min mész keresztül. Mikor elindultam ezen az úton, 124 kg voltam és 50 métert sem tudtam futni. De nem adtam fel, és meglett az eredménye. Fogytam 35 kilót, de a legfurcsább az volt, hogy ez csak a futóvá válásom mellékterméke volt.
Nem születtem futónak és nem is gondolta volna rólam senki, hogy valaha maratont fogok futni, még én sem. Mégis lefutottam, többször is.
Változásom folyamatáról blogot vezettem Dagadt Köcsög néven. A blog alapján létrejött közösségben már több ezer embert tudtam motiválni a futásra, életmódváltásra. Teltek az évek és egyre többen kérték a tanácsaimat, így Lőrincz Olivér támogatásával elindultam az edzői pályán, 2015 óta dolgozom egyéni sportolókkal. Az edzői pálya persze nem csak játék és mese, azóta is folyamatosan képzem magam, járok tanfolyamokra és workshopokra és kutatom az aktuális futós és triatlonos szakirodalmat és ahogy tanítványként, immár edzőtársként rengeteget tanulok Olivértől .
 

Több információ

További részletek az eseményről:

 

http://fussteis.hu

https://www.facebook.com/hervissports.hu/

Hervis hírlevél

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Online foglalás
Online foglalás
Visszafizetési garancia
Visszafizetési garancia
Többféle fizetési lehetőség
Többféle fizetési lehetőség
Felül Felül