Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menü navigációhoz
Hervis Club Üzlet keresése
Menu      
mega-count-button-down

Body LAB- mérföldkő a sporttanácsadásban

 

Korszerű, innovatív megoldások a sportélmény fokozása érdekében.

Megújult Mammut áruházunk!

Korszerűsített boltunk egyik kiemelkedő állomása a Hervis Body LAB, ahol minden vásárlónknak lehetősége van egyedi testreszabott mérésre, eszközök kipróbálására és analízis elvégzésére sport tanácsadók segítségével. Az olyan egyedi méréseink, mint "Boot Doc lábelemzés" és az egyedi talpbetétek segítik a megfelelő futó-, túrázási- vagy sícipő kiválasztását. Az aktív beltéri és kültéri sportoláshoz, mielőtt vásárlásra kerülne a sor, először meg kell ismerni a terméket, saját igényekre kell szabni és akkor a sportolás még élvezetesebb és hatékony lesz.

 

Bemutatkoznak a Body LAB állomások:

 

 

BOOT DOC 3D - Lábelemzés

A Boot Doc 3D-lábelemzés mindkét lábat méri és elemzi, másodpercek alatt. A lábakról digitális képet kapunk, amely betekintést nyújt a lábfej hosszúságába, szélességébe, a lábfej magasságába és a boltozat kialakításban - minden szempontot figyelembe vesz, amely a sportcipők kiválasztásakor fontos lehet. Miután meghatároztuk a láb típusát, szakembereink javasolnak megfelelő talpbetétet és sportcipő modellt, amely illeszkedik az egyedi igényeihez is.

 

BioTech USA - speciális étrend-kiegészítő az edzéshez. 

Az amerikai táplálék-kiegészítő gyártója a BioTech USA 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket, köztük fehérjeporokat széles választékban, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, diétát támogató készítményeket és több mint 40, magas hatóanyagú vitaminkészítményt. A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód mellett a megfelelő táplálék-kiegészítő segít a teljesítmény javításában. Munkatársaink segítenek megtalálni a megfelelő kiegészítőt sportolási tevékenységeikhez.

 

CEP – innováció a sport zoknik terén.

Az orvosi kompressziós harisnyák német specialistája egy teljesen új, hightech életstílusú termékeket hozott létre: ez a CEP sport zokni, melynek speciális szövetszerkezete stabilizálja az izmokat és ízületeket. Az egyedülálló kötéstechnikának köszönhetően a zokni aktiválja az alapfeszültséget az izmokban. Ennek eredményeképpen nagyobb lesz a kontroll és a stabilitás. Ez segít megelőzni a rándulásokat, ficamokat a hirtelen mozdulatoknál vagy az egyenetlen felületen. A CEP zokni a Hervis üzletében különböző változatokban kapható különböző tömörítési pontokkal.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Online foglalás
Online foglalás
Visszafizetési garancia
Visszafizetési garancia
Többféle fizetési lehetőség
Többféle fizetési lehetőség
Felül Felül